Італійський кератин кольоровий купити від виробника Dniprohair Dniprohair

Італійський кератин кольоровий

грудень 2021

Кератинове нарощування волосся – затребувана у всьому світі послуга. Її популярність пояснюється високою естетичною ефективністю та безпекою для здоров'я. Такий метод передбачає використання лише натуральних компонентів, що гарантує відсутність будь-якого негативного впливу на структуру волосся та шкіру голови. Важливою умовою якісної процедури є використання надійних матеріалів для нарощування волосся.

Великої популярності серед професійних майстрів користується кольоровий кератин. Він абсолютно непомітний на волоссі відповідного типу, можна підібрати варіант навіть для пекучих брюнеток. Серед усіх різновидів витратних матеріалів пальма лідерства належить італійському кератину. Він продається в спеціалізованих магазинах на вагу у вигляді пластин або капсул. Його ціна варіюється в залежності від складу, проте кольоровий кератин для нарощування волосся не може коштувати дешево. За якісний продукт доведеться заплатити чималу суму.

Занадто низька вартість має викликати підозру. В даний час купити кольоровий кератин для волосся пропонують багато онлайн-компаній. Найчастіше дешевий «італійський оригінал» насправді виявляється китайським. Тому варто віддавати перевагу магазинам, які мають відмінну ділову репутацію, підтверджену відгуками реальних покупців.

Який кератин краще для нарощування волосся

На ринку постижерних продуктів представлена ​​велика різноманітність кератину для нарощування. У ньому досить просто загубитися, але в цілому весь матеріал відрізняється:

  • кольором;
  • розміром;
  • прозорістю;
  • ступенем плавкості;
  • консистенцією;
  • брендом.

Кератинові матеріали можуть бути абсолютно прозорими, матовими чи насиченими кольоровими. Чорний кератин використовується для фіксації донорських локонів брюнеток. Для шатенок можна підібрати коричневий кератин різних відтінків. Універсальним продуктом вважається абсолютно прозорий варіант, який непомітний на волоссі будь-якого кольору. Білий кератин може мати жовтуватий або голубуватий відтінок, що дозволяє підібрати найбільш підходящий варіант для натуральних та освітлених блондинок.

Широка різноманітність кольорових капсул допомагає підібрати максимально непомітні, відповідні кольору волосся клієнтки. Розмір капсули варіюється від 1 до 2 мм, завдяки чому гранули непомітні для оточуючих, дозволяючи носити будь-які зачіски, ходити з розпущеним волоссям.

В даний час купити чорний кератин не складає труднощів. Його використовують багато салонів краси. Наприклад, в асортименті Dniprohair представлений величезний вибір кольорового матеріалу. На його сайті, крім прозорого, можна вибрати та купити коричневий кератин різних відтінків.

Склад капсули визначає його здатність плавитися під впливом певних температур. Буває тугоплавкий, середній та легкоплавкий варіант. Цей фактор визначає термін носіння донорських пасм. Професійні майстри віддають перевагу італійським тугоплавким маркам.

Замовити кератин італійський прозорий для нарощування волосся в DNIPROHAIR

Для салонів та інших компаній, що працюють у сфері створення краси, вигідно купувати витратні матеріали та постіжерні інструменти оптом. Компанія Dniprohair реалізує надійні та довговічні товари для нарощування волосся за оптимальними цінами. На сайті можна вибрати та замовити будь-яку продукцію з доставкою по всій Україні.

Вибираючи продукцію Dniprohair, можна бути впевненим у її якості, оскільки компанія дбає про свою репутацію, враховує потреби та побажання кожного клієнта.