Нарощування волосся: який вид краще? Dniprohair

Нарощування волосся: який вид краще?

грудень 2019

Процес нарощування волосся дозволяє змінити власний стиль без потреби довго чекати, поки волосся придбають відповідну довжину. Відвідувачки нашого салону часто задаються питанням, які є види нарощування волосся. Така позиція є правильною, адже тільки таким чином можна знайти метод нарощування, який стане запорукою простого догляду і ідеального зовнішнього вигляду-зачіски.

Капсульне нарощування: плюси і мінуси

Доводи за і проти є у кожного методу нарощування. Так, капсульна технологія передбачає використання високих температур в процесі роботи майстра, що може викликати певний дискомфорт. Необхідність в термічному впливі пов'язана з фіксацією нових пасом. Розігрів відбувається за допомогою спеціальних щипців, тому вплив буде локальним. Майстри виконують роботу віртуозно, практично не торкаючись волосків, тому пошкодити структуру пасом не вдасться. Мініатюрна капсула дозволяє міцно закріпити донорську пасмо на натуральне волосся.

Говорячи про переваги, якими володіє технологія, слід виділити:

  • відсутність обмежень по вибору зачіски;
  • простий догляд;
  • можливість відвідувати басейн або сауну.

Мінуси нарощеного волосся на капсулах полягають в тому, що на дотик вони залишаються досить помітними.

Стрічкове нарощування волосся: переваги і недоліки

Які є види нарощування волосся? Крім капсульного, існує Стрічковий спосіб наростити пасма, який відноситься до холодних типів нарощування. Процедура здійснюється шляхом закріплення нових пасом за допомогою спеціального клею кошти. В ході фіксації не доведеться користуватися щипчиками та іншими інструментами. Щоб зняти донорське волосся, досить застосувати речовину для розчинення клею, яке є абсолютно безпечним для волосся. Думаючи про те, що краще вибрати, варто приділити увагу перевагам методики:

  • невисока ціна;
  • мінімальні часові витрати;
  • швидка фіксація і видалення без болю.

Мінусом можна назвати те, що з незвички жінка може відчувати певну тяжкість, до якої згодом можна звикнути.

Гаряче нарощування волосся

Особливістю даного методу є використання капсул, які містять кератинову смолу. З їх допомогою можна міцно закріпити нарощене волосся на голові. Смола є абсолютно безпечним продуктом, тому про здоров'я волосся переживати не доводиться. Після розігрівання капсула являє собою пластинку, що має прозору структуру, в зв'язку з чим наявність донорських пасом залишається непомітним для оточуючих. Який вид нарощування волосся краще? Тут все залежить від уподобань клієнта. Ключовим моментом залишається співпраця з професійними стилістами, які використовують якісні витратні матеріали.

Що вибрати: холодне нарощування волосся або гаряче? 

У цьому Вам допоможуть наші майстри, які вже багато років працюють в сфері нарощування локонів. Вибираючи слов'янські волосся, можна отримати впевненість в тому, що донорські пасма будуть виглядати абсолютно природно. Їх можна закріпити за допомогою якісного клею, зробивши процедуру непомітною для оточуючих. Вибирати цей спосіб варто в тому випадку, коли потрібно отримати тривалий результат. Волосся на тресс, які пропонує виробник Dniprohair, стануть родзинкою нового образу. У нашому салоні ви зможете отримати детальну консультацію і скористатися тим методом, який ідеально підійде саме вам.