Нарощене волосся: плюси і мінуси процедури Dniprohair

Нарощене волосся: плюси і мінуси процедури

грудень 2019

Процедура нарощування волосся користується великою популярністю. Якісні слов'янські волосся дозволяють створити будь-який стиль зачіски, додавши волоссю необхідний обсяг або довжину. Щоб відростити власні пасма, може знадобитися чимало часу, тому попит на дану продукцію залишається стабільно високим. Не менш складним моментом є догляд за волоссям, але, використовуючи нарощене волосся, подібні проблеми можна залишити в минулому.

Переваги нарощування волосся

Як і будь-яка інша процедура, нарощування волосся має чимало доводів за і проти. Перед тим, як наростити волосся, буде не зайвим докладно ознайомитися з рекомендаціями фахівців і відгуками тих, хто вже пройшов процедуру. Ми ж підготували перелік причин, які змушують серйозно задуматися про процедуру.

Якщо волосся для нарощування підібрані правильно, то з їх допомогою вдасться швидко збільшити обсяг. Більше не потрібно чекати, поки волосся відросте від 10 до 70 см. Дана процедура дає можливість підібрати той колір пасом, який клієнт завжди хотів отримати. Колірна палітра неймовірно велика, тому імідж можна змінити до невпізнання. Ще однією перевагою є те, що нарощування дозволяє вирішити проблеми, пов'язані з тонкістю волосся. Буде потрібно всього кілька годин, щоб дівчина отримала чудову шевелюру, про яку доводилося тільки мріяти. Процедура незамінна в ряді випадків:

  • при наявності опіків;
  • для маскування шрамів;
  • після невдалої стрижки.

Якщо за роботу береться майстер, то будь-які недоліки вдасться приховати або скорегувати. Натуральні волосся не будуть страждати під впливом колорування або мелірування. Нарощування є процедурою, яка дозволить освіжити образ без шкоди для організму.

Недоліки нарощування волосся

Тепер варто розібратися в недоліках, якиі притаманні процедурі. В першу чергу її не рекомендують проходити жінкам, які зіткнулися з проблемою випадіння волосся. Перед тим як збільшити об'єм, слід обов'язково вирішити цю проблему, оскільки накладні пасма стануть додатковим тягарем. Ослаблені волосся можуть просто не витримати такого навантаження, тому краще слідувати рекомендаціям фахівців перед проходженням даної процедури.

Певну частку дискомфорту може викликати застосування спеціальних інструментів, які використовуються для фіксації додаткових пасом. Якщо шкіра є чутливою, то навіть самий досвідчений фахівець не зможе виключити дискомфорт, тут все залежить від індивідуальних особливостей організму.

Волосся на капсулах потребують ретельного догляду. Процес миття повинен бути максимально акуратним, також слід докласти зусиль для того, щоб виключити сплутування локонів. Під час розчісування використовується спеціальний гребінець, який виключає травмування пасм. Поїздка на море або похід в сауну також вимагають уважності від власниці нарощеного волосся.

Які волосся для нарощування вибрати?

На сьогоднішній день кращим рішенням вважаються слов'янські волосся. Вони відрізняються високою якістю, а також мають рівну кутикулу. Візуально такі волосся виглядають естетично і не потребують додаткової обробки. Пасма можуть бути кучерявими або прямими, що дозволяє знайти відповідне рішення кожній дівчині. Виробник Dniprohair не випадково користується популярністю. Компанія володіє багаторічним досвідом і готова запропонувати клієнтам кращу продукцію.