Чим відрізняються слов'янські волосся від південноруських - Dniprohair

Чим відрізняються слов'янські волосся від південноруських

вересень 2019

Головним матеріалом для нарощування є натуральні пасма волосся. При нарощуванні потрібно обов'язково враховувати свою структуру, товщину, відтінок, тип волосся.

Також важливою вимогою є висока якість локонів, тому їх ми радимо купувати в спеціалізованому магазині пастижерних виробів DNIPROHAIR. В асортименті широкий вибір відтінків. Волосся можна придбати в зрізах з мінімальною обробкою, на стрічках, трессах, кератинових капсулах.

Південно російські волосся або слов'янські - в чому різниця?

Особливість слов'янських волосся, що поставляються з України, Білорусії, в тому, то що вони:

  • мають різну структуру - злегка хвилясті, кучеряві, прямі;
  • можуть бути як дуже тонкими так і середньої товщини;
  • дуже еластичні і м'які на дотик;
  • легко піддаються укладанню, завивці, фарбуванню, не вимагають ретельного догляду;
  • мають широку палітру натуральних відтінків, тому рідко фарбуються;
  • надовго зберігають презентабельний зовнішній вигляд при нарощуванні і можуть використовуватися повторно при корекції, на відміну від європейських.

Волосся південноруські, що купуються в південній частині Європи і РФ, Сибіру:

  • відрізняються високою щільністю і жорсткістю;
  • добре піддаються завивці і укладанні;
  • невибагливі в догляді;
  • можуть бути кучерявими або прямими.

На відміну від слов'янських не мають світлих відтінків, а пофарбувати в такий без шкоди якості і структурі волосся вкрай складно. Тому не можуть використовуватися для нарощування на світлому волоссі. Крім того, їх жорстка і щільна структура підійде далеко не кожній дівчині.

З огляду на дані фактори, можна сказати, що слов'янські волосся - кращий матеріал для нарощування, і єдиним їх мінусом є тільки ціна і обмежена кількість матеріалу, так як він користується величезним попитом. Такий варіант оптимальний для практично будь-якого типу волосся і відтінку.

Якщо ж ви шукаєте де купити якісні слов'янські натуральне волосся, звертайтеся в інтернет-магазин DNIPROHAIR.

Все волосся перед нарощуванням у нас обов'язково проходять ретельну обробку (дезінфекція, знежирення, фарбування, вичісування). Вручну відбирається тільки найкраща сировина, сортируемое за кольором і довжині. Пасма формуються в зрізи або закріплюються кератином і трессами. В наявності тільки високоякісні забарвлені і нефарбовані натуральні слов'янські волосся Luxury за приємною ціною.