Карда для волосся купити від виробника Dniprohair Dniprohair

Карда для волосся

грудень 2021

Виконання процедури нарощування донорських локонів передбачає дотримання низки обов'язкових етапів. Першим є капсулирование волосся в окремі пасма. Це один із найважливіших підготовчих процесів, що забезпечують якісне нарощування. Здебільшого цю операцію виконують спеціалізовані компанії, проте можна спробувати свої сили й у домашніх умовах за наявності відповідних матеріалів та інструментів. Насамперед, для цього знадобиться карда для нарощування волосся, замовити яку можна в інтернеті, зокрема в магазинах, що реалізують інструменти для нарощування волосся.

Капсульовані пасма використовуються в технології гарячого нарощування. Вони являють собою сформовані пучки волосся з нанесеними на їхньому кінці кератиновими мікрокапсулами. Вони формуються щипцями із невеликої кількості матеріалу. Кератин відноситься до тугоплавких складів, що розм'якшується при певній температурі. Окремі волоски, з'єднані в маленькі пасма, утворюють трес потрібної ваги та об'єму.

Для самостійного капсулювання використовується спеціальна карда для волосся, купити яку не важко, завдяки різноманітності конструктивних виконань та пропозицій в інтернеті. Карда для капсулювання волосся використовується за ручного методу. Незважаючи на те, що він визнаний найбільш трудомістким, що вимагає певних навичок, саме ручне капсулювання дозволяє завдати найбільш оптимальної кількості кератину на пасмо. Його обсяг варіюється від 0,8 г до 0,9 г і здатний утримувати локон, вагою до 0,5 г.

Також для процедури знадобляться додаткові інструменти, гребінці, термощипці та якісний кератин, які можна купити в магазині компанії DNIPROHAIR.

Особливості вибору карди для нарощування волосся

Процес капсулювання та створення донорських локонів значно полегшується та прискорюється за рахунок використання цього нехитрого пристосування. Постіжна приналежність мінімізує втрати волосків при обробці зрізів та абсолютно необхідна для роботи спеціаліста.

Щоб купити карду для капсуляції волосся, найбільш підходящу для певних видів робіт, необхідно знати їх види та особливості. В даний час виробники пропонують два варіанти:

  • м'яка;
  • тверда карда.

Перша використовується для виготовлення ручним способом тресу, перуки та накладок. Вона дозволяє викласти коріння кожної волосинки в одну, ідеально рівну, лінію. При цьому кожне пасмо матиме однакову вагу та товщину. Розташувавши зріз волосся між двома м'якими інструментами та витягуючи локони блоками певної товщини, формуються ідеальні треси. При цьому решта компонентів залишиться на своєму місці.

Жорстка карда призначена для промислової обробки донорського волосся. Її використовують для вичісування зрізів у більших обсягах.

Купити карду для нарощування волосся в DNIPROHAIR

Незважаючи на велику кількість пропозицій в інтернет-магазинах, якісні інструменти та матеріали для нарощування волосся переважно купувати в компаніях, які мають достатній досвід у цій сфері та мають позитивну ділову репутацію. Dniprohair професійне спеціалізоване підприємство, що має вагу в галузі створення краси.

Компанія реалізує міцні, надійні, довговічні інструменти та витратні матеріали для нарощування. Незважаючи на високу якість, підтверджену українськими та міжнародними сертифікатами, продукція має доступну ціну. Для зручності клієнтів використовується доставка по всій Україні кількома транспортно-логістичними компаніями.