Чи можна наростити волосся на коротку стрижку? Dniprohair

Чи можна наростити волосся на коротку стрижку?

січень 2022

Короткі стрижки мають сьогодні велику популярність серед дівчат, які хочуть створити оригінальний і стильний образ. Така стрижка відрізняється високим рівнем комфорту, що є однією з головних переваг. Створення короткої стрижки може бути імпульсивним рішенням, наприклад, якщо дівчина прагне когось здивувати або привернути увагу оточуючих, що змінилися. Багато дівчат вдаються до подібної стрижки, а потім підпадають під дію ностальгічних спогадів, бажаючи повернути свою класичну зачіску на якесь свято, наприклад, на день народження коханого.

Природною проблемою у такій ситуації є тривалий процес зростання волосся, тому швидко отримати привабливі та довгі локони не вдасться. У той же час, косметична індустрія пропонує ефективне рішення, а саме нарощування волосся. Багато дівчат задають питання, чи можна наростити слов'янське волосся на свою коротку стрижку. Так, у цьому немає нічого складного, якщо за роботу береться професіонал.

Якою має бути мінімальна довжина волосся

Нарощування волосся є справді ювелірною процедурою. Необхідно наносити по одному волоску або маленькому пучку пасма, фіксуючи його на власному волоссі завдяки капсулам, які кріпляться за допомогою спеціальних щипців.

На сьогоднішній день популярністю користуються такі методи нарощування на коротке волосся:

Багато дівчат, які хотіли пройти будь-яку з представлених процедур, відмовляють собі в швидкій зміні образу через те, що їх вихідна довжина волосся здається занадто маленькою. Майстри, які займаються нарощуванням локонів не перший рік, нагадують, що наростити волосся можна у 90 відсотків випадків навіть за найкоротших стрижок. Необхідно тільки пам'ятати про те, що довжина рідного волосся визначає те, скільки пасм вдасться наростити. Слухняність волосся також враховується, тому що під час укладання локони повинні закрити зону фіксації нових пасм.

Мінімальною довжиною пасм, на які можна наростити волосся, є 3 см. З цієї причини процедурою можуть скористатися не тільки дівчата, але й чоловіки, наприклад, у разі залисин. Більшість майстрів легко впораються із нарощуванням на волосся від 10 см завдовжки. Чим довше рідне волосся, тим простіше майстру з ними працювати, що слід враховувати. Матеріали для нарощування також впливають ефективність проведення процедури. Тому краще вибирати продукцію, яку пропонує виробник DNIPROHAIR. І тут покупець отримує справді якісні локони для нарощування.

Особливості щоденного догляду за пасмами після подовження

Якщо забезпечити належний догляд за волоссям, це дозволить зберегти досягнутий у ході проведення процедури ефект на тривалому відрізку часу. Необхідно розуміти, що після нарощування волосся дівчатам доведеться дещо змінити свій звичний ритм життя. Якщо представниці прекрасної статі люблять відвідувати сауну чи хамам, то після завершення процедури від цього задоволення доведеться відмовитись. Також рекомендується скористатися живильними масками та обгортаннями, які допоможуть підтримувати власні локони у чудовій формі. Проводити такі процедури рекомендується щотижня. Потреба в цих зміцнювальних процедурах виникає тому, що рідні локони будуть відчувати додаткове механічне навантаження, спричинене їх подовженням.

Приймати сонячні ванни після виконання процедури нарощування рекомендується лише за умови використання капелюшка. Пам'ятайте, що вплив ультрафіолетових променів призводить до деформації кріплень, які стають м'якшими. Після виконання процедури нарощування рекомендується відмовитись від гарячих методів укладання. Насамперед дана рекомендація буде важливою для дівчат, які використовують мікрокапсульне нарощування.

Професійні майстри та якісні матеріали – запорука довговічності зачіски

Щоб після нарощування ідеальний результат зберігався довше, рекомендується регулярно проводити корекцію. Зазвичай для цього достатньо відвідувати салон раз на місяць. Наростити локони на коротке волосся можна за допомогою гарячого нарощування. Надалі потрібно скористатися натуральними шампунями та ополіскувачами, щоб зберегти бездоганний зовнішній вигляд нової зачіски. Фахівці не рекомендують проходити освітлювальні процедури після нарощування, можуть призвести до розчинення капсул. При використанні засобів для догляду необхідно переконатися, що в них немає спирту, тому що останній розчиняє капсули.

Салон нарощування волосся DNIPROHAIR завжди радий запропонувати своїм клієнтам якісний сервіс, у чому сьогодні можна впевнитись на власному досвіді. Достатньо відвідати салон, скориставшись консультаціями від фахівця, щоб підібрати найбільш підходящу методику нарощування, наприклад волосся на стрічках. Також компанія здійснює виготовлення перук з натурального волосся, яке практично неможливо відрізнити від рідних пасм. Віддаючи перевагу дійсно якісній продукції, дівчина може підтримувати бездоганний образ незалежно від довжини свого волосся.