Рідина для зняття кератинових капсул купити від виробника Dniprohair Dniprohair

Рідина для зняття кератинових капсул

грудень 2021

Нарощені локони необхідно знімати через певний час. Для цього знадобляться спеціальні інструменти та рідина для зняття кератинових капсул. Щоб з її допомогою ефективно та легко виконати операцію без шкоди для натурального волосся, слід вибирати якісні засоби для корекції.

В даний час рідину для зняття кератинових капсул можна купити переважно в інтернеті, в спеціалізованих магазинах. Вона має різні форми та склади. Найбільш економічною визнано рідину для зняття кератину з волосся у вигляді гелю. Вона користується популярністю серед професійних майстрів завдяки ефективності та доступній вартості. Гель абсолютно нешкідливий для натурального волосся та випускається в упаковках різних обсягів. При виборі рідини для зняття волосся на капсулах необхідно враховувати:

  • спосіб нарощування;
  • дія компонентів.

Якісні засоби включають вітамінні комплекси, амінокислоти, ефірні олії, рослинні екстракти, що доглядають за природними пасмами, а також кератин, що розщеплює капсули, які утримують штучні локони.

Особливості вибору засобу для зняття кератинових капсул

Процедура капсульного нарощування передбачає тимчасове видалення донорського матеріалу для перенесення його у вищу позицію. Для розм'якшення капсул та видалення кератину необхідна спеціальна рідина для зняття нарощеного волосся. Вона може включати різні склади, що розм'якшують кератинові капсули без шкоди для натурального волосся клієнта. Після цього достатньо промити волосся шампунем, що видаляє шкірний жир, і заново закріпити додаткове волосся на капсулах.

Вибираючи ремувер для зняття нарощеного волосся з кератином, має сенс надавати перевагу продукції відомих виробників. Великою популярністю у майстрів користуються італійські та англійські марки. Ремувер для кератину італійський – один з популярних матеріалів для нарощування волосся, що відрізняється доступною вартістю та абсолютною безпекою для локонів. Причому він більш ніж ефективний, оскільки діє майже миттєво.

Серед критеріїв, що визначають ефективний засіб для зняття нарощеного волосся, ціна не є вирішальним фактором. Важливе значення має тут комбінація компонентів. До складу більшості рідин входять органічні компоненти, що зміцнюють натуральне волосся і придатні для чутливої ​​шкіри. Основний ефект у видаленні капсул забезпечує кератин, а решта компонентів виконує захисні та доглядаючі функції, повертаючи натуральному волоссю здоровий об'єм після зняття додаткових пасм.

Купити рідину для зняття кератинових капсул в DNIPROHAIR

Компанія DNIPROHAIR має багаторічний досвід у сфері краси. Її продукція, призначена для нарощування волосся, відрізняється високою якістю та оптимальною вартістю. На сайті DNIPROHAIR можна недорого замовити інструменти та витратні матеріали, надійні та довговічні.

Менеджери компанії завжди готові надати допомогу у виборі відповідної продукції, оформленні замовлення, уточнити, скільки коштує та чи інша позиція, надати всю інформацію про продукт, що зацікавив.

Незалежно від обсягу замовлення, доставка по всій Україні здійснюється максимально оперативно, різними транспортно-логістичними компаніями.

DNIPROHAIR прагне підтримувати високу ділову репутацію, що враховує інтереси кожного клієнта. Роблячи покупки в цій компанії, можна бути впевненим у безпеці та ефективності вибраних товарів.