Як вибрати перуку з натурального волосся - Dniprohair

Як вибрати перуку з натурального волосся

жовтень 2019

Якщо від природи ви не володієте густими і красивими волоссям, або просто бажаєте змінити імідж, не псуючи фарбою структуру волосся, хорошим варіантом для вас стане перуку. Але при неуважному підході можна придбати виріб не кращої якості, що повністю зруйнує ваш задум вдало змінити образ. Як правильно вибрати перуку, щоб підкреслити індивідуальність і створити ефектний образ, розглянемо далі.

В першу чергу слід знати, що перуки бувають зі штучного і натурального матеріалу. Безсумнівно краще вибрати перуку з натурального волосся, особливо слов'янського типу. Вони відрізняються м'якістю, еластичністю, тривалим терміном шкарпетки, невибагливістю у догляді.

Хороший перуку з натурального волосся може піддаватися фарбуванню, використання лосьйонів і тоніків, випрямляння праскою, завивці, всіляких стрижок і гарячої укладанні. Також якісні натуральні перуки відрізняються тривалим терміном шкарпетки (близько 5 років), тому при постійній укладанні і миття він не буде втрачати форму і привабливий зовнішній вигляд.

Вибір перуки - основні рекомендації

На що слід звертати увагу:

  • На структуру вироби. При покупці уважно огляньте його основу. Для багатьох найбільш зручною формою вважається так звана шапочка, в яку волоски вплітаються вручну. Варіант сіточка добре імітує форму голови, тому проділ можна зробити в будь-якому місці. А ось шапочку з синтетичними волокнами краще не вибирати, так як вона не дає достатнього доступу до повітря і створює ефект парника. Тому при такій формі вибирайте перуки тільки з натуральним матеріалом.
  • На розмір моделі. Після вибору основи, визначитеся з розміром, він коливається в межах 50-62. Зменшити виріб, якщо воно трохи велике можна за допомогою голки і ниток. Маленькі ж за розміром вироби краще взагалі не носити, інакше накладна зачіска буде с'ежіваться і доставляти дискомфорт.
  • На форму особи. Квадратному особі потрібно підкреслити вилиці, для цього вибирайте косий проділ на маківці і хвилясту структуру. Для круглого обличчя підійдуть короткі перуки з бічними довгими пасмами. Овал доповнить перуку з піднятою зачіскою, добре якщо локони будуть трохи зміщені назад, довжина може бути будь-яка. Для серцеподібної форми актуальні дрібні кучері або гладкі пасма. Трикутник підкреслить об'ємна зачіска в області верхівки.

Купити якісні перуки з слов'янських волосся, ви можете в нашому інтернет-магазині по телефону або через форму зворотного зв'язку.