Чи можна фарбувати нарощене волосся? Dniprohair

Чи можна фарбувати нарощене волосся?

грудень 2019

Створити запам'ятовується і стильний образ нескладно, якщо скористатися сучасними косметичними процедурами. Питання про те, чи можна фарбувати коріння з нарощеними волоссям, цікавить багатьох дівчат. З урахуванням привабливості процедури подібний стан справ не повинно дивувати. Правильно виконане нарощування волосся дозволяє придбати нові риси і зробити обличчя більш виразним. Розкішна донорська шевелюра додасть такий обсяг і довжину пасмам, про яку раніше доводилося тільки мріяти. Залишається тільки вибрати салон для фарбування, а також відповідний склад, який дозволить досягти бажаного ефекту.

Після кріплення волосся нерідко виникає бажання змінити їх відтінок, експериментуючи з образами в новому сезоні. Найкраще, якщо фарбування виконує той же майстер, який займався нарощуванням волосся. В цьому випадку він добре знає донорські пасма, тому зможе підібрати кошти, враховуючи їх якість. Якщо в салоні дають гарантію на проведену процедуру, то фарбування в домашніх умовах може призвести до її втрати, тому краще не ризикувати і відправитися до фахівцям, здатним зробити волосся на капсулах ще більш чарівними.

Якою фарбою фарбувати нарощене волосся?

Пофарбувати волосся якісно і безпечно можна тільки в тому випадку, якщо вибрати відповідний склад. Відомі виробники пропонують свої послуги, завдяки чому можна отримати впевненість у тому, що результат приємно здивує дівчину після завершення процедури.

Як пофарбувати накладні натуральне волосся фарбою? В першу чергу вивчіть опис складу. В ньому має бути мінімальна кількість оксидантів. Ще одним правилом є повна відсутність аміаку. Перед тим як освітлити волосся, слід нанести склад на невелику ділянку пасом, щоб оцінити кінцевий результат. Ідеально підійде зона за вухом, яка залишиться непомітною в разі невідповідного ефекту. На волосся для нарощування краще наносити професійну фарбу, яка відрізняється чудовою стійкістю. І ще один момент, який потрібно враховувати. До фарбування допускаються тільки натуральне волосся, так як у випадку з штучними фарба призведе до їх склеювання. Дотримуючись правил безпеки, майстру не складе труднощів пофарбувати донорські пасма, використовуючи щадний склад.

Як слід фарбувати нарощене волосся?

Якщо вас цікавить, як фарбувати коріння з нарощеними волоссям, то спочатку потрібно придбати всі необхідні препарати та інструменти. Визначившись з відтінком фарби, не забувайте, що під час процедури активно використовується роздільник пасм. Ця пензлик має унікальну форму і відмінно підходить для фарбування. Далі можна сміливо тонувати слов'янські волосся, дотримуючись наступних правил:

  • наносити склад можна тільки на сухе немите волосся;
  • використовуючи роздільник, потрібно виділити окремі локони. Першими слід обробити рідне волосся, а лише потім донорські;
  • під час нанесення фарби на нарощене волосся потрібно бути обережним, щоб склад не опинився на капсулах;
  • дотримуючись рекомендації, зазначені в інструкції, слід змити залишки фарби теплою водою, використовуючи шампунь.

Ці прості поради дозволять змінювати свій образ в залежності від сезону, роблячи його більш теплим взимку і яскравим літом, або навпаки. Сподіваємося, що у вас більше не виникають питання про те, чи можна фарбувати коріння з нарощеним волоссям. Ви завжди можете записатися на процедуру і отримати впевненість у її якості, адже виробник Dniprohair залишається одним з кращих постачальників донорських волосся на ринку України.